Международен треньорски футболен семинар

ПОКАНА 

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на Международен треньорски футболен семинар KELME България 2023, който ще се състои на 2 и 3 октомври 2023 година в град София на територията на Национална спортна академия „Васил Левски“

Организатори:

Българската треньорска школа по футбол към БФС в партньорство с Буцефал Спорт Мениджмънд

Цели на събитието са представяне на съвременните тенденции, перспективи и насоки за усъвършенстване на тренировъчния процес както и създаване на нови контакти.

Участието в семинара дава възможност да бъде подновена валидността на треньорските футболни UEFA Pro, A, B – лицензи.

(Семинара е съобразен с учебната програма за продължаващо обучение, съгласно Конвенцията на УЕФА за взаимно признаване на треньорската квалификация.

На всеки участник в семинара ще се връчи удостоверение за надлежно проведен опреснителен курс за подновяване на валидността на лицензи UEFA PRO,A,B.)

Лектори:

Петър Шраинер – футболен треньор от над 25 години, бивш главен координатор на детско юношеската школа на FC Schalke04.  Автор на множество книги и лектор в над 30 държави на пет различни континента.

Стивън Турек – един от младите талантливи треньори в Германия. Треньор в академията на Hannover96.Специализиран в анализа и развиването на съвременните тактически постройки. Участник като лектор в международни треньорски футболни семинари в седем различни държави.

Ерен Йълмаз – притежател на UEFA Pro LICENSE. Започва треньорската си кариера като помощник треньор на U17 в школата на Schalke 04.

Атанасиос Терзис – роден в Гърция през 1974 г. Той има бакалавърска степен по физическо възпитание и магистърска степен по треньорство и кондиционна

подготовка. Притежава треньорски лиценз UEFA A и е работил като директор на академия и старши треньор в професионални отбори в Гърция. Автор е на 18 книги, повечето от които са публикувани от soccertutor.com и ifj96.de.

Лекциите ще се провеждат в зала А1 на Национална спортна академия “Васил Левски”

Записване:

8:30-9.00 ч. на 2.10.2023г.

Откриване : 9.00 ч.

Контакт: Николай Илиев

Тел. 00 359 887 600 996 WhatsApp / 00 49 176 43429991 WhatsApp, Viber,

Email: bucephal.sports.management@hotmail.com

Facebook: International coaching football seminar Bulgaria

Instagram: International coaching football seminar Bulgaria